Digitalisér med Power Platformen

Træf de rette beslutninger! …

… få et bedre overblik over virksomhedens data ved at opbygge en datadrevet organisation, hvor der samles, analyseres og visualiseres på virksomhedens data via en central platform.

BDL automatiserer processer ved hjælp af RPA teknologi (Robotic Process Automation) samt opbygger dashboards for hurtigere dataindsigt. Det gøres eks. via interne apps, der fungerer på en bred vifte af enheder såsom telefoner, tablets og PC’er.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform     

Power Platform er en samling af cloud-baserede tjenester, der giver din virksomhed mulighed for at opbygge skræddersyede forretningsapplikationer, automatisere arbejdsprocesser og analysere data på tværs af forskellige kilder.

Herunder nævnes nogle af de måder, hvorpå Power Platform kan hjælpe din virksomhed:

  • Skræddersyede applikationer: Power Platform gør det muligt for din virksomhed, at opbygge skræddersyede applikationer der opfylder Jeres specifikke forretningsbehov.

  • Automatisering af arbejdsprocesser: Power Platform kan automatisere manuelle og gentagne opgaver, såsom godkendelsesprocesser, rapportering og databehandling, hvilket reducerer fejl og frigør din og kollegaers tid til andre arbejdsopgaver.

  • Datavisualisering: Power BI, som er en del af Power Platform, giver din virksomhed mulighed for, at analysere data på tværs af forskellige kilder og præsentere den på en visuelt imponerende måde, der hjælper med at identificere tendenser og muligheder.

  • Integrering: Power Platform kan integreres med andre Microsoft-applikationer såsom Dynamics 365, SharePoint og Teams, så din virksomhed kan strømline Jeres arbejdsprocesser og øge produktiviteten.

  • Skalérbarhed: Power Platform kan håndtere store mængder data og brugere, så din virksomhed kan skalere Jeres applikationer og processer efter behov.

Microsoft Power Platform hjælpe din virksomhed med at øge effektiviteten, reducere omkostninger og forbedre Jeres beslutningsproces ved at analysere data på tværs af forskellige kilder.

Ønsker du en sparringsdialog med BDL? …
… hvad vil Microsoft Power Platform gi’ din virksomhed? … kontakt konsulent og udvikler Thajs Aspeklint til en dialog om, hvordan I bedst kommer i gang med Microsoft Power Platform – eller byg videre på den I allerede har!

Telefon nr.:+45 30 80 86 70
e-mail: ta@bdl.dk

Bliv endnu klogere på hvordan du med nemhed kan få automatisering og analysearbejdet ind i din hverdag.

Bliv ført fra start til slut i et tænkeligt arbejdesflow der kan være med til, at give dig ekstra tid til at nå andre arbejdsopgaver.

Klik HER og få indblik i analyse og automatisering – hvordan opsamles dette? …

Ønsker du en sparringsdialog med BDL? …
… hvad vil Microsoft Power Apps, analyse og automatisering gi’ din virksomhed? … kontakt konsulent Mads H. Bach til en dialog om, hvordan I bedst kommer i gang med Microsoft Power Apps, analyse og automatisering.

Telefon nr.: +45 22 13 78 13
e-mail: mhb@bdl.dk

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam